Mirë se vini!

Cilësia, kualiteti, shumëllojshmëria e produkteve, dhe kënaqësia e konsumatorëve janë qëllimi jonë.

Nuts

Nuts i hasim me ne në momentet me të këndshme, në momentet më të hareshme me miq dhe shokë !

Coffe

Mulliri Antik gjithmonë ofron kafet më cilësore dhe aromatike dhe me shije të veçantë që ju e ëndroni për ta pirë.

Çajrat

Çajrat janë pije aromatike të cilat i pijmë pothuajse çdo ditë. Tek ne gjeni çajrat më cilësor!

Fruta të thata

Mulliri Antik ofron të gjitha llojet e frutave të thata, të cilat mund ti gjeni në çdo kohë.

Llokuma

Mulliri Antik ofron shumë lloje të llokumave, me shije për secilin njeri!

Deserte

Mulliri Antik ofron shumë lloje të deserteve të cilat do e ëmbëltojnë edhe më shumë ditën tuaj!

Bioprodukte

Shëndeti juaj varet edhe nga konsumi i bio produkteve. Ne ofrojmë shumë lloje të tyre !

Të gjitha produktet natyrore gjenden tek ne !

PreviousNext