Mirë se vini!

Cilësia, kualiteti, shumëllojshmëria e produkteve, dhe kënaqësia e konsumatorëve janë qëllimi jonë.

Nuts

Nuts i hasim me ne në momentet me të këndshme, në momentet më të hareshme me miq dhe shokë !

Coffe

Mulliri i vjetër gjithmonë ofron kafet më cilësore dhe aromatike dhe me shije të veçantë që ju e ëndroni për ta pirë.

Çajrat

Çajrat janë pije aromatike të cilat i pijmë pothuajse çdo ditë. Tek ne gjeni çajrat më cilësor!

Fruta të thata

Mulliri i vjetër ofron të gjitha llojet e frutave të thata, të cilat mund ti gjeni në çdo kohë.

Llokuma

Mulliri i vjetër ofron shumë lloje të llokumave, me shije për secilin njeri!

Deserte

Mulliri i vjetër ofron shumë lloje të deserteve të cilat do e ëmbëltojnë edhe më shumë ditën tuaj!

Bioprodukte

Shëndeti juaj varet edhe nga konsumi i bio produkteve. Ne ofrojmë shumë lloje të tyre !

Të gjitha produktet natyrore gjenden tek ne !